Image could not be loaded

Zomerakantie knaller! 2 nachtjes in dit geweldige huisje in de bossen van België voor maar €84 per persoon

Arr, loading...

Ahoy Piraat!

Dit is de perfecte accommodatie voor een mini-break tijdens de zomervakantie! Via Vipio boek je nu namelijk deze prachtige houten lodge in België voor maar €84 per persoon. Dit huisje staat op een geweldige plek tussen de bossen en de weilanden. Je hebt hier een groot terras om lekker buiten te zitten en ook binnen zit je er comfortabel bij. Bekijk de details hieronder en boek dit leuke vakantiehuisje!

vanaf
84€
p.p.

Check de details

Tijdperk: 1. jun. 2021 - 10. feb. 2022
  • Voorbeelddatum: 6 t/m 8 augustus (klik op de screenshots voor meer data!)

    Let op: deze prijs is op basis van 4 personen!

vanaf
84€
p.p.

Check de details Tijdperk: 1. jun. 2021 - 10. feb. 2022

  • Details

    Voorbeelddatum: 6 t/m 8 augustus (klik op de screenshots voor meer data!)

    Let op: deze prijs is op basis van 4 personen!

  • Boek deze deal

Mogelijke vertrekdata

Deze deal is te boeken vanaf juni tot en met begin februari 2022. In ons voorbeeld verblijf je hier 2 nachtjes in de zomervakantie, maar het is ook mogelijk om langer of korter hier te verblijven. De prijzen kunnen per periode verschillen.

Accommodatie

Bij deze unieke overnachting verblijf je in een prachtige houten lodge in de bossen van België. Dit vakantiehuisje heeft plek voor maximaal 4 personen en beschikt over een gezellige zithoek, grote keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een groot terras. Ook kan je hier gratis gebruik maken van de fietsen, kan je lekker BBQ-en met mooi weer en maak je uiteraard gratis gebruik van de WiFi.

Arr, loading...

Wat denk je?

Afdruk