Image could not be loaded

Op naar het Oktoberfest! : Tafelreservering, 4* Best Western met ontbijt & voucher t.w.v. 25 euro vanaf €139

Arr, loading...

front.amp.post.expired

front.amp.post.expired_text

Ahoy piraat,

Hou jij ook zo van bier en gekkigheid? Dan moet je Oktoberfest in Zuid-Duitsland natuurlijk een keer meegemaakt hebben. De literbierglazen, lederhosen en Duitse slagers vliegen je om de oren! Dit is een feest wat elke bierliefhebber gewoon een keer meegemaakt moet hebben. Van 21 september tot 6 oktober gaan we dit jaar los! Als je je wel eens hebt verdiept in het Oktoberfest, weet je dat het vrij lastig is om een betaalbaar hotel te vinden en een biertafel te reserveren. Met deze deal ga je het Oktoberfest voor een schappelijke prijs meemaken en zijn er al een aantal belangrijke zaken voor je geregeld! Voor €139 overnacht je in het 4* Best Western hotel, ontvang je een voucher t.w.v. 25 euro voor Oktoberfest feesttent Zum Stift en is er alvast een tafel voor je gereserveerd. Het enige waar je je nog druk om hoeft te maken is wie je meeneemt en wie je thuis laat! Prost!

vanaf
139€
p.p.

Details

Tijdperk: 23. sep. 2019 - 5. okt. 2019
vanaf
139€
p.p.

Details Tijdperk: 23. sep. 2019 - 5. okt. 2019

  • Details

  • Bekijk aanbieding

Dealinformatie

Deze aanbieding boek je van 23 september tot 5 oktober. Kies voor een arrangement van 2 tot 4 dagen waar je dan 1, 2 of 3 overnachtingen in het 4* Best Western met ontbijt krijgt, een tafelreservering bij Zum Stift en een voucher van 25 euro.Op maandag tot en met vrijdag is de tafel beschikbaar voor jou en je gezelschap van 16.45 tot 18.00 uur. Als je op zaterdag arriveert, dan is de tafel gereserveerd op zondag van 11.00 tot 13.45 uur en kom je op zondag aan, dan is de tafel beschikbaar van 15.15 tot 18.00 uur.

Hoe bereik ik München?
Ten eerste is München bereikbaar per auto, dit is een ritje van ongeveer 8 uur
vanuit Utrecht. Uiteraard kun je ook met het vliegtuig gaan, het gunstigst is om te vliegen vanaf Eindhoven Airport. Check onze vluchtentool om jouw ideale vlucht te vinden van Eindhoven naar München. Vluchtentool

Sfeerimpressie


Arr, loading...

Wat denk je?

Afdruk