Image could not be loaded

Riemen vast en gaan! Geniet nu van Slagharen, met 50% korting op entree!

Arr, loading...

front.amp.post.expired

front.amp.post.expired_text

Ahoy Piraat!

Wie is niet eens geweest? We praten natuurlijk over Slagharen! Het prachtige attractiepark is vooral heel veelzijdig en daarnaast biedt het een perfect uitje met het gezien. Het belangrijkste is ook dat je voor een dagje weg niet teveel wilt betalen. Dat regelen we voor je, want met deze korting krijg jij nu 50% korting op entree naar Slagharen! Dan kan je toch nog een keertje extra gaan! Let op, deze deal is slechts beperkte tijd beschikbaar, wees daarom snel!

vanaf
14,95€
p.p.

Details

Tijdperk: 18. aug. 2019 - 31. dec. 2019
vanaf
14,95€
p.p.

Details Tijdperk: 18. aug. 2019 - 31. dec. 2019

  • Details

  • Pak deze aanbieding
  • Meer scherpe aanbiedingen

Deal informatie

Deze aanbieding is slechts een beperkte tijd beschikbaar. Wees er daarom snel bij. De gekochte tickets zijn geldig tot en met 31 december 2019 en geldig voor het attractiepark. Entree voor het waterpark Aqua Mexicana is niet inclusief.

Attractiepark Slagharen

Slagharen haalt alles uit de kast om het jou naar je zin te maken. Met ruim 30 attracties, spannende shows, live acts en het gloednieuwe waterpark Aqua Mexicana is er veel te beleven in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Van snelle achtbanen tot een 4D-bioscoop, hier vind je alles. Geniet van gezellige familieshows en maak een ritje in de nieuwste attractie de Black Hill Ranger Path. Of maak een spannend ritje in de Gold Rush. Je beleeft het nu extra voordelig bij Attractiepark Slagharen!

Arr, loading...

Wat denk je?

Afdruk