Image could not be loaded

Paaseitjes-tester gezocht! Aldi is op zoek naar iemand die paaseitjes proeft

Arr, loading...

Ahoy chocoladesmikkelaars,

Heb je ook zo'n zin in Pasen? Kan jij niet wachten tot Flappie jouw paaseitjes verstopt in plaats dat hij op het bord beland? Lekker brunchen en dat nog een keer herhalen, het mag allemaal!

ALDI is namelijk op zoek naar een 'Chief Easter Egg Tasting Officer’, een droombaan waarbij het water uit je mond zal lopen. Lopen zou je immers ook wel moeten, want dit is niet een gezonde baan. Misschien levert deze baan geen kip met de gouden eieren op, maar je ontvangt een enorme berg chocolade-eitjes in ruil voor jouw smikkelende mening! Ze willen graag jouw mening om hun eitjes volgend jaar nog lekkerder te maken!

Gelukkig hoef je geen windeieren te leggen om mee te mogen doen. Je krijgt ook geen ingewikkelde vragen met wat er eerder was: de kip of het ei?

Wat moet je doen?!

Natuurlijk willen we dat wel weten. We broeien namelijk op zoveel vragen om hieraan mee te mogen doen.

  • Je moet een e-mail sturen naar eastereggofficer@aldi.ie waarom jij de smakelijke titel Chief Egg Tasting Officer bij Aldi Ierland. Zover wij weten hoef je geen Iers paspoort te bezitten. Natuurlijk geef je aan wat jouw lievelingseitje is en vertel ze alles om ze te verleiden!
  • Daarnaast moet je 18+ zijn
  • De deadline is 12 maart

En mocht je de gelukkige paasei-tester zijn, dan krijg jij jouw eitjes vanaf 15 maart al! Hier word jij toch paasblij van! Alle informatie om mee te mogen doen kan je hier vinden.

Arr, loading...

Wat denk je?

Afdruk