Image could not be loaded

Droomhuis: word eigenaar van een echte IKEA Tiny House!

Arr, loading...

Ahoy Piraat!

Het icoon van Zweden is toch wel de meubelmaker IKEA. We durven te zeggen dat velen van ons wel een meubelstuk van IKEA in huis heeft staan. Het heeft vaak een leuk design voor een zacht prijsje. Bovendien vergt elk meubelstuk een avondje puzzelen en is het ook nog eens een uitdaging voor je relatie.

Bron: ©Josiah & Steph Photography

Met dit huis brengen we het in elkaar zetten van een meubelstuk tot een nieuw level. IKEA is namelijk bezig met het maken van een prachtige Tiny Home. Een huis waar je alle gemakken hebt, maar dan wat kleiner. Dit huis is stijlvol ingericht en voorzien van een nodige dosis IKEA meubelen!

Bron: ©Josiah & Steph Photography

Stijlvol en ook nog eens voorzien van alle gemakken dus! Het huis is niet alleen praktisch, maar ook nog eens duurzaam. Dit huis heeft namelijk een aantal zonnepanelen en voorzien van dubbel glas. Daarnaast is er gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

Bron: ©Josiah & Steph Photography

Deze tiny house krijgt de naam Boho XL en is ongeveer 18m2 groot. Wanneer je dit leest, vraag je nog twee dingen af: hoeveel kost het en waar kan ik dit kopen?

Bron: ©Josiah & Steph Photography

Nou, gezien het project nog wat tijd nodig heeft voor massaproductie, zal het wat meer kosten dan een gemiddelde Kallax kast. Echter is deze tiny house te verkrijgen voor $47,550. Dat is ongeveer €38,800. Een koopje voor een schitterend en comfortabel huis. Dan zitten de meubels van de IKEA er ook nog bij! Alle info kan je hier vinden.

Arr, loading...

Wat denk je?

Afdruk