Image could not be loaded

Proost! Je kan hier een online gin proeverij boeken!

Arr, loading...

Ahoy Piraten!

Nu de kroegen al weer een tijdje dicht zijn wordt de behoefte aan drank en gezelligheid steeds groter! Wij hebben nu een geweldige oplossing gevonden om toch samen met de hele vriendengroep, de familie of al je collega's een drankje te doen. En niet zomaar een drankje, nee het gaat hier om gin, jenever en ambachtelijk likeuren!

Bij distilleerderij Rutte kan je nu een online proeverij boeken al vanaf €15 per persoon! Je krijgt dan een proefpakketje thuis gestuurd om lekker thuis in te bellen en mee te doen met de online proeverij.

Er zijn nu 2 beschikbare dagen in maart en april voor deze proeverijen in de agenda van Rutte (wij hopen natuurlijk dat dit Mark Rutte's geheime hobby is).

View this post on Instagram

A post shared by Rutte Distillery (@rutte_distillery)

Rutte is een distilleerderij met een lange geschiedenis. Zo werden de recepten al sinds 18e eeuw van generatie op generatie doorgegeven en kan je nu nog steeds genieten van de authentieke dranken die ze produceren. Verder zijn er nog een paar bijzondere en belangrijke punten die bijdragen aan de kwaliteit en smaak:

  • Er worden geen kleurstoffen of aroma's toegevoegd
  • De producten zijn 100% natuurlijk
  • Alles wordt van granen gemaakt.
  • Alleen de beste grondstoffen
View this post on Instagram

A post shared by Rutte Distillery (@rutte_distillery)


Verder kan je ook op de Rutte website terecht voor heerlijke recepten om zo weer een keer wat nieuws te proberen dan de standaard Gin & Tonic (wat ook altijd goed is)! Er is ook een handig lijstje met slijters waar je terecht kan om zo'n lekker flesje te kopen.

Ga naar de site!

Arr, loading...

Wat denk je?

Afdruk