Image could not be loaded

In dit boetiekhotel ontbijt je met giraffen

Arr, loading...

Ahoy Piraten,

Stond ontbijten met giraffes al op jouw bucketlist? Bij ons tot voor kort ook niet, maar na het zien van Giraffe Manor is daar verandering in gekomen!

Misschien heb je het boetiekhotel, gelegen net buiten de Keniaanse hoofdstad Nairobi, al eens op social media voorbij zien komen. Het stamt uit de jaren 30, toen de eerste Europeaanse bezoekers Oost-Afrika bezochten om op safari te gaan.

Volgens velen is Giraffe Manor de meest instagrammable accommodatie ter wereld. Niet alleen omdat het zo’n prachtig hotel is, maar ook dankzij de kudde giraffen die op het landgoed leeft. De dieren komen elke morgen en avond even hun kop door het raam steken om te kijken of er nog wat valt te snacken.

Giraffe Manor is niet alleen een toeristische attractie. Samen met Centrum Giraffe is het de thuisbasis van de met uitsterven bedreigde Rothschild giraffe. Daarnaast is het een plek waar paren wordt gestimuleerd, zodat op termijn de dieren weer kunnen uitspreiden in de natuur. Er zijn veel giraffen in Giraffe Manor geweest en op dit moment lopen er acht permanent rond.

Ook een keertje ontbijten met giraffen? Via de website van Giraffe Manor kun je je verblijf boeken, al moet je er wel vroeg bij zijn en over wat spaargeld beschikken.

Bron foto's: The Safari Collection / Giraffe Manor

Arr, loading...

Wat denk je?

Afdruk